rss
twitter
  •  

Guys with Kids – пилот ревю

| Posted in NBC, Пилот ревюта, Сериали |

0

Ще си го кажа директно – за мен Guys with Kids се очертаваше един от най-безперспективните нови сериали за тази есен. Тъй като излезе точно преди два от доста очакваните ми такива – Revolution и The Mob Doctor, а аз се старая да спазвам хронология в ревютата си, раздразнението ми от него е още по-голямо. Все пак (приемам благодарности и поздравления под формата на бира), изгледах го и по-долу можете да прочетете мнението ми.

 

 

Основната „история“ се върти около трима бащи с новородените им – за най-просто ще ги определим на педалчето, домакинята и тоя-не-е-ясно-как-се-връзва-със-сериала. Та тримата, макар да са почти еднакво скучни (макар негъра домакинята да е една идея по-дразнещ и скучен от останалите), съдбите на тримата са доста различни – педалчето е разведен (да се чуди човек как мекотело като него е боднал сравнително сладка мацка като бившата му жена), домакинята е… „стоящ вкъщи баща“, гледащ 4 деца, а последният… както казвам, не се връзва особено със сериала – изглежда нормален, има право на мнение (не е под гигантски чехъл, като педалчето) и даже има уважението на жена си. Кастът е изключително скучен и неубедителен и единствената причина да проверя имената е, за да имам едно наум ако ги срещна някъде другаде.

 

„Смешните“ сцени проследяват основно как тримата си помагат и се „подкрепят“ (много напомнят на няколко одъртели домакини, които се жалват едни на други и обсъждат Опра). Колкото до наистина смешните (без кавички) сцени – не мога да кажа какво представляват, явно не сметнаха за необходимо да сложат такива в пилотния епизод. Изобщо, единствения въпрос, който си зададох след този пилотен епизод беше „Колко са платили на публиката да се смее през 5 секунди, след като за 20 минути нямаше нито 1 забавна сцена?!“. Сигурно не само безплатно са допускали до прожекцията, ами са и предлагали кебапчета и картофки на зрителите, в стил Черноморец преди няколко години.

 

Предварителните очаквания този път абсолютно се припокриват с крайния резултат. Толкова слаба комедия (при все, че като цяло комедиите в последните години са зле) не бях гледал от Up All Night. Силно препоръчвам… да се отбягва.

Rating: ★★☆☆☆☆☆☆☆☆ 

 

Post a comment