rss
twitter
  •  

Killjoys – пилот ревю

| Posted in Syfy, Пилот ревюта, Сериали |

0

Hannah John-Kamen in KilljoysСвикнах се примирявам с много неща в живота – ще се примиря и, че вече не успявам да ревюирам нови сериали навреме. Затова, все пак ще драсвам по някое ревю когато се наканя да пробвам някой интригуващ (поне отпреди да го гледам) сериал. Днешният късметлия е Killjoys – четете надолу за него.

Историята на Killjoys звучи интригуващо – Дъч и Джони са баунти хънтъри във футуристичен сетинг, в който те… баунтихънтърстват. Разбира се, поне в пилота има и лична страна на ситуацията – спасяват брата на Джони, поемайки задача да го убият (да, втф). По време на спасителната акция се разбира, че някой футуристичен Пеевски сериозно има зъб на лъскавия брат и прави и невъзможното да уреди 2 отделни екипа „ловци“ да го преследват. Отделно и Дъч явно има тайни (за разлика от циците ѝ, чиито размер далеч не е тайна в пилотния епизод), така че има материал за предстоящите епизоди.

Проблемът е, обаче, че персонажите, пък и „вселената“ на сериала са доста бедни и скучни. Въпреки, че участва Аарън Ашмор (който изигра нелоша роля в Warehouse 13), дори той е не особено свеж персонаж, докато партньорката му е като повечето жени – приятна за гледане, но не особено интригуваща за слушане. Загатва се за евентуално тъмни мотиви на шефовете на баунти хънтърите, но това тепърва предстои да бъде развито в бъдещи епизоди.

Като цяло, гледал съм и по-лоши сериали (Helix сезон 2, теб визирам), но инвестицията на време далеч не си струва тук. Ако наистина няма какво да гледате и не искате да ритате зомбита – пробвайте го. Иначе скип.

Rating: ★★★★☆☆☆☆☆☆ 

Post a comment