rss
twitter
  •  

The Following – превю

| Posted in FOX, Превюта, Сериали |

1

FOLLOWING-TEASER-01Реших да нахвърлям по някоя и друга дума за предстоящи потенциални хитове (или, по-често, сериали в които съм заинтересован аз). Дебютното такова ще е за The Following, който започва съвсем скоро, като още не съм уверен каква структура ще използвам за превютата. Да видим какво ще стане :)

Сюжет: За съжаление, не ЧАК толкова оригинален (то днес кое ли е), но зарибителен въпреки това). Райън Харди е бивш ФБР агент, който е върнат, за да хване избягал сериен убиец (който сам е затворил навремето). Съответно, двамата имат „мрачно общо минало“ и убиецът има лична вендета срещу ченгето. Споменава се и че Джо (килъра) опитва да организира и други серийни убийци в нещо подобно на култ (откъдето идва и името на сериала), но това почти не е засегнато в трейлъра.

 

Каст: Сериозен – Kevin Bacon (X-Men: First Class, Apollo 13, Mystic River) е в ролята на ФБР агента, килърчето е James Purefoy (Rome, Injustice), цицорестата бенка от Alcatraz Jeananne Goossen (Alcatraz), а автор е Kevin Williamson (Scream, I Know What You Did Last Summer and The Faculty, Dawson’s Creek, The Vampire Diaries). Впечатляващо.

 

Защо (съм хайпнат): Сериозен каст, интригуващ сюжет и доволно зарибителен трейлър, изцяло в тон с факта, че това е най-високобюджетния midseason сериал (от големите 4 поне), а може би и изобщо нов сериал (евентуално с изключение на разочарованието Revolution).  Изгледайте трейлъра и пак ще си говорим!

Очакване:★★★★★★★★★☆

 

Comments (1)

[…] не е ясна и може дори да е чак лятото). Наскоро писах превю за този сериал, съответно гледах и доста behind the scenes, та […]

Post a comment