rss
twitter
  •  

Trophy Wife – пилот ревю

| Posted in ABC, Пилот ревюта, Сериали |

0

Malin Akerman in Trophy WifeTrophy Wife е ярък пример за незабавните комедии, развиващи се днешно време. Къде ще сравним айляшкия и спокоен хумор от вчера-ревюирания The Goldbergs с интензивната лудница, която е текущо разглеждания сериал? Все пак, какво точно представлява той и има ли качества – четете надолу.

Сериалът е с дразнещ сетинг – произволна (но доста лъскава, признавам) курвичка решава, че иска семейство и, понеже жените обичат да са „една от многото“ за мъжа, набързо се жени за два пъти разведен пич (учудващо, май не много богат), който пък има три деца от бившите си две жени (и детегледачката?! че е азиатче едното :D). Това води до нуждата мацката доста бързо да свикне, вместо да се натиска с произволни мачовци в дискотеките, да започне да гледа  три деца на различна възраст, като едното е вече в пубертета и и 100% (макар че го отрекоха в пилота) ѝ има мераци. Съответно това води до доста голяма лудница, която е малко спорно доколко е забавна.

Да обсъдим и каста – от женска страна, качеството е високо. И златотърсачката MILF-ката главната героиня е наистина много високо качество (и искам един ден да си имам такава златотърсачка кукла), а и най-добрата ѝ приятелка не е дразнител за очите (а и е приятен спомен от странно култовия The Middleman). На съпруга не беше обърнато особено внимание, затова не мога да го коментирам много. Акцентът беше върху децата (интересен факт е смяната на дъщерята след пилотния епизод) които не дразнят особено, но не са и най-забавните персонажи евър. Бившите му съпруги са коренна противоположност една на друга – едната е успяла и спокойна докторка, докато другата е невротичка (не се споменава професията ѝ, но като ѝ гледам акъла – сигурно върти сандвичи в Макдоналдс). Общото между тях е, че… също не са особено забавни. Изобщо, единственият по-готин персонаж е именно главната мацка, и то основно заради сексапила си. Сладко личице и секси телце не са достатъчни атрибути за добра комедия.

Не ме разбирайте погрешно – Trophy Wife не е ужасен сериал. Ако бях задължен или да гледам него, или да ям маруля, все пак бих го гледал. Но при огромното наличие на по-качествени сериали, просто ще изчакам да опънат главната героиня в някой HBO/Starz/Showtime сериал.

Rating: ★★★★☆☆☆☆☆☆ 

Post a comment